Echipa noastră

Echipa noastră e formată din specialiști în contabilitate cu studiile și experiența necesară în domeniu și e pregătită să îți ajute afacerea să își ia zborul!

Îți oferim garanția calității și a corectitudinii serviciilor oferite/prestate și te asigurăm de o muncă impecabilă, fără greșeli.

Ne place să ne dezvoltăm cu fiecare ocazie, așadar participăm constant la cursuri de pregatire profesională, elaborăm noi proceduri de lucru astfel încât să fii în permanență la zi cu cifrele businessului tău și situația financiară a acestuia.

Happy business group

Ce spun clienții despre noi

"Lucram de cativa ani cu doamna Mateescu si suntem multumiti de colaborare. Informarea periodica asupra modificarilor legislatiei fiscale, promptitudinea cu care raspunde la solicitari si intrebari, seriozitatea si profesionalismul sunt caracteristici pe care le apreciem in mod deosebit. O recomandam cu incredere!"

Nicoleta si Gabriel Toma

Stroopwafels SRL

„ Un partener de încredere, cu experiența și o capacitate de adaptare la nevoile noastre,responsabilitate fata de lucru bine făcut! „

Cuteanu Mirela

Director societate comerciala la Florariile Florens .

" Un partener serios, profesionist, serviciile contabile fiind la nivelul asteptarilor noastre, primind raspunsuri imediate la toate nelamuririle adresate"

Simona Pupazan

Faurar de Bun Gust

„Colaborez cu Premiere Expert de peste 4 ani, pentru serviciile contabile in ceea ce priveste activitatea societatii noastre. Apreciez foarte mult promptitudinea, corectitudinea, increderea si profesionalismul acestora„

Corina Burcea

Sweet Food Factory SRL

Cere acum o ofertă.
Te contactăm în cel mai scurt timp posibil